Послуги асенізатора у Кіровограді. Як працює асенізатор?

Послуги асенізатора у Кіровограді. Як працює асенізатор? - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Професія асенізатора досить прихована та таємна. Далеко не всі знають про її суть, та й саме слово «асенізатор» рідко зустрічається у побуті, частіше кажуть «машина для відкачування каналізації». Але якщо правильно називати послуги викачування вигрібних ям, треба говорити «послуга асенізатора». У Кіровограді (Кропивницькому) наша компанія займається саме цим напрямком та очищає місто від рідких нечистот. Але ми часто чуємо питання про нашу професію, і в цій статті хотілося б відповісти на головні:

  • Як працює асенізаторська машина?
  • Який обсяг бочки в асенізаторській машині?
  • Куди зливають відходи асенізатори у Кіровограді (Кропивницькому)?
  • Як працює асенізаторська машина?
  • Асенізатори побудовані на двох принципах роботи:
  • Всмоктування за допомогою колекторного двигуна;
  • Всмоктування за допомогою вакуумної помпи/

На даний момент усі асенізаторські автомобілі використовують вакуумну помпу, оскільки такий спосіб визнаний найтехнологічнішим та ефективнішим. Усередині бочки створюється розрядження, і за рахунок того, що вона повністю герметична – бочку всмоктується рідина. Завдяки тому, що в автомобілях є спеціальні датчики та контролери, бочки наповнюються не до верху. Тому все обладнання повністю у безпеці. Відповідно, після наповнення бочки, перекривається помпа, і рідина жодним чином не витече назад. Завдяки такій простій технології автомобіль може прямувати через все місто, при цьому не бояться, що з автомобіля витече рідина.

Який обсяг бочки в асенізаторській машині?

Об'єм бочки в асенізаторі може бути різним. Найчастіше трапляються автомобілі з обсягом 4, 6, 8 та 12 кубів. Вартість послуг асенізатора дорожча з підвищенням обсягу бочки. Якщо Ви приблизно знаєте, який обсяг зливної ями, то легко зможете розрахувати потрібний обсяг асенізаторської машини.

Якщо ж у Вас немає інформації про те, яких розмірів вигрібна яма, тоді викликайте або середній асенізатор, або великий. Тоді з більшою ймовірністю відкачати всі рідкі нечистоти.

Куди зливають відходи асенізатори в Кіровограді (Кропивницькому)?

Цим питанням цікавляться практично всі наші клієнти. Асенізаторські автомобілі зобов'язані зливати рідини на спеціальній території, де відбувається утилізація міських стоків. Не можна зливати відходи у каналізацію міста або десь за містом. Це вважається порушенням громадського порядку та тягне за собою адміністративну відповідальність.

У Кіровограді також є спеціально відведені місця для утилізації, де усі асенізаторські автомобілі міста зливають відходи. Цей процес дуже контролюється як громадськістю, так і місцевою владою разом із правоохоронними органами. За подібне порушення можна втратити ліцензію на право надання послуг асенізатора.

Де замовити послуги асенізатора у Кіровограді (Кропивницькому)?

Наша компанія рада допомогти кожному нашому клієнту. Ми розвиваємося з кожним роком, купуємо нове обладнання для більш ефективного чищення. Ціна послуги асенізатора в Кіровограді (Кропивницькому) на низькому рівні за рахунок того, що ми виконуємо свою роботу якісно, ​​та викачуємо ями повністю разом із залишками на дні вигрібних ям. Кожен наш клієнт залишається задоволеним та готовий співпрацювати далі з отриманням звання постійного клієнта та знижкою.

Прочитано 585 раз
Рейтинг
(2 Голосов)